ericos.blogg.se

You better watch the blog instead!

Skön Vecka

Kategori: Allmänt

Hej, 

Denna veckan har jag inte gjort alls mycket iskolan! Inga läxor och inga prov. 
I tisdags var jag i stan med några vänner, igår var jag hemma hos Jessica och idag var jag och åkte skridskor med kompisar... Fått gjort mycket fast ändå inte. 
Imorgon är det skolavslutning och början på ett skönt lov som jag har väntat på! Skall sova snart, är verkligen trött efter dagens äventyr... 
Bloggar kanske mer i helgen, vem vet? 

// Erik 

Rubrik skall stå här

Kategori: Allmänt

Hej alla!
 
Denna vecka har varit en jobbig + väldigt skön. Hade väldigt mycket arbete att göra men i slutändan är jag nöjd. För NO-provet i fredags var det sista provet för terminen, så lättad!... Har dock en redovisning imorgon och massor av andra läxor. 
 
Snart är det slut för denna termin och ett välförtjänt lov väntar på mig. Hade inte riktigt hittat någon plan över hur jag skulle plugga den här terminen, så jag har varit stressad för det mesta. Tror att jag gick in i väggen 1 eller 2 gånger denna termin ( eller nästan iaf ). Vissa dagar har jag varit helt slut och andra med fullenergi. Men, nu snart om bara 19 dagar får jag mitt efterlängtade lov! Vet dock inte vad jag skall hitta på, blir väl mest vila och komma iform för nästa år.
 
Snart står även julen vid dörren och jag har inte riktigt färdigställt någon lista eller börjat köpa presenter till andra. Känner att en planering för minst 10 dagar framåt skulle göra susen... Däremot kommer den så kallade planering inte att bli av idag inte, för snart är det dags att sova för min del. 
 
Men har ni någon lista som ni vill dela med er utav eller kanske något som du bara måste ha? Berätta gärna genom att kommentera.
 
// Erik