ericos.blogg.se

You better watch the blog instead!

Snart Fredag

Kategori: Allmänt

Snart Fredag! Har verkligen längtat till helgen, därför att jag måste få vila mig lite. Jag har som sagt varit sjuk hela påsklovet och jag känner fortfarande mig inte helt 100% bra. Även fast jag har varit i skolan alla dagarna...

Just nu sitter jag och gör inte så mycket, ska väl börja ta tag i mitt liv och börja arbeta. Har varit lat på sista tiden och jag hoppas att jag kan bättra mig. I helgen ska jag kanske ut och fota om min kropp och vädret tillåter.

Ha det bra,

Erik

SOL

Kategori: Allmänt

Hej,

äntligen är solen tillbaka! Dock så blir min visit i solen minst sagt kort... Dels beror det på att jag är sjuk, men också därför att jag måste skriva på en massa skolarbeten. Jag börjar sakta att avsky min skola och det beror inte på att jag har mycket, utan att vi har lärare som inte kan lära ut. Om någon av er sitter i samma båt som jag, så vet ni hur det känns, helt frustrerande!

Jaja, får försöka skriva på boken nu... 4000 ord kan man inte komma långt med... Men ha det bra och njut av solen, tur att jag har lite färg i mitt pigment redan, vilket gör att jag inte behöver hetsa över det iaf.

Dagens musiktips :

Find You - ZEDD ft. Miriam Bryant & Matthew Koma

Ny dag

Kategori: Allmänt

Hej, idag är jag tyvärr sämre, men jag hoppas att jag blir bättre tills imorgon. Är ganska trött också och det beror nog på att jag somnade runt 3:00 idag...

Nu sitter jag och skall börja arbeta igen, även om jag känner att hjärnan hänger med till hälften... Får kämpa mig igenom denna fredag, denna LÅNGA fredag.

Ha det bra,
Erik

Sjuk...

Kategori: Allmänt

Idag var man sjuk då...Eller jag har inte mått så bra under denna veckan, men trodde det bara det var tillfällig halsont, vilket det då inte var.

Har just kollat på "Teen Wolf" på MTV, den är verkligen så bra! Och just nu skall jag äta lite, har nämligen inte ätit mycket idag, antagligen därför att jag inte mår bra ( what a genius lol ) Ska också skriva lite på högstadieboken senare, för lite måste jag göra idag iaf...

Ha det bra!
// Erik

Gammal bild! Från förra året i Augusti...

Påsklov (?)

Kategori: Allmänt

Hej,
 
Det var ett tag sedan sist jag skrev något, men det här med blogg osv är inte min grej... Gör ändå ett försök till! 
 
De senaste månaderna har jag pluggat intensivt för nationella, men även för andra ämnen. Vi har en så kallad "Högstadiebok" som skall vara klar någon gång i Maj, vilket jag inte kommer hinna! Man skall ha minst 5 kapitel och minst 15 sidor ungefär. 
Och så är det äntligen påsklov, eller? Mitt så kallade påsklov har blivit mer som "EnVeckaFörAttKommaIkappMedSkolarbete" än ledighet. Inget som känns helst bra, men vad ska man göra... För lite avkoppling så kom min kusin idag och hälsade på. Vi gjorde inte så mycket, förutom att vara ute och skojade runt lite. Han är inte så gammal, så det är lite svårt att hitta på saker, men begränsningar låter oss ju vara kreativa...
 
Nu sitter jag och funderar över vad jag ska göra, antagligen matte, därefter högstadieboken, med andra ord tillbaka till verkligheten. Längtar så fruktansvärt mycket till sommarn! Vill bara ha LOV, riktigt LOV! Då jag kan släppa alla bekymmer och läxor o arbeten! Men tills dess måste jag arbeta så att jag kan vara nöjd med min sista termin i 9:an och på skolan. 
 
Ha det bra! Ses snart, om några månader!
// Erik